Regulamentul Serverului !! [ part. 2 ]

In jos

Regulamentul Serverului !! [ part. 2 ]

Mesaj Scris de J3lacky la data de Sam Ian 09, 2016 1:12 pm

6. Limbaj / Language

Permitem jucătorilor să se exprime în mod liber, așadar jignirile nu vor fi sancționate. Totuși pentru a păstra un joc plăcut și decent vă este interzis să folosiți insulte grave sau limbaj vulgar la adresa jucătorilor care nu vă permit astfel de lucruri ori în locuri publice unde puteți ofensa și alți jucători printr-un astfel de limbaj. Dacă veți fi raportați pentru așa ceva, indiferent că l-ați folosit cu un prieten, veți fi sancționați.

Atâta timp cât limbajul vulgar a fost cenzurat corespunzător acesta nu va fi sancționat și poate fi folosit până în anumite limite stabilite de admini sau de lideri. De asemenea anumite prescurtări (care nu vizează ofense aduse unui alt jucător) precum: plm, smf, etc. se vor permite. Mai multe explicații veți avea la Clarificări.

Insultele grave, limbajul vulgar sau amenințări grave adresate unui jucător/facțiune (Exemplu: ”FMM”, ”MM”, ”muie”, etc.)

Level 6-9: 120 Minute Mute.
Level 10+: 1 zi Ban.
Sancțiunea pentru ban va crește la fiecare două abateri cu câte 2 zile în plus față de sancțiunea originală.
Jucătorii cu minim 7 banuri pentru limbaj pot primi direct ban 14 zile.

În cazul reclamațiilor pe website adminii vor sancționa doar jucătorii care nu sunt într-o facțiune. Jucătorii care fac parte dintr-o facțiune pot fi raportați liderului facțiunii tot pe website intrând pe profilul jucătorului care doriți să-l reclamați în tabul 'Faction' și făcând click pe 'Report this player to faction leader'.

Membrii facțiunilor for fi demiși cu Faction Punish 10/60 dacă au o vechime mai mare de 14 zile în facțiune sau 60/60 în caz contrar.

Insultele sau limbajul vulgar aduse oricărui admin

Sancțiunea se aplică doar pentru limbajul adresat în joc sau pe website.
Insultele se vor sancționa cu mute în funcție de decizia adminului, maxim 400 de minute.
Limbajul vulgar se va sancționa în funcție de gravitate cu ban.
Insultele adresate serverului
Ban de la 7 până la 30 de zile.
Jignirile/Insultele scrise pe oricare chat în care este vizibil pentru toți jucătorii (/ad, /live, /news, /gov, /e, etc.)
Ban între 1 și 30 de zile indiferent de level (în funcție de gravitatea faptei).
Nick-uri indecente, puse la mișto, foarte asemănătoare cu al altui jucător, etc.
Nu permitem așa ceva așadar se va sancționa prin ban permanent de la prima abatere.
Spamming
Se va sancționa cu mute între 5 minute și 30 în funcție de gravitatea și locația spamului.
Clarificări

1. Q. Am fost sancționat pentru spam și nu știu ce e acela.
A. Spam este un acronim pentru 'Stupid Pointless Annoying Messages' care s-a traduce ca mesaje prostești care nu-și au rostul. Așadar dacă îi umpleți chatul unui alt jucător cu același mesaj sau un mesaj foarte similar într-un timp foarte scurt se va considera spam. Se consideră spam repetarea aceluiași mesaj sau a unui mesaj similar de minim două sau trei ori într-un timp foarte scurt.

2. Cum scrie mai sus, anumite prescurtări care nu aduc ofense în mod direct unui alt jucător nu vor fi sancționate (plm, smf, sa-mi bag ****). În schimb ofensele îndreptate spre ceilalți jucători (du-te-n plm, să te iau în p***, stf, fgm, mm, etc.) se vor sancționa.

3. Jignirile de tipul: prost, tâmpit, handicapat, retardat, ma-ta, fraier, etc. nu vor mai fi sancționate de admini sau lideri. Sunteți liberi să le ignorați.

Aviz membrilor facțiunilor: Cei care credeți că acum puteți abuza de jigniri și să-i faceți pe alții în fel și chip vrem să vă amintim că voi aveți de respectat și alte reguli pe lângă limbaj, reguli ce țin de comportament față de alți jucători. Dacă adresați jigniri o dată sau de două ori unei persoane n-o să vă facă nimeni nimic. Dacă în schimb abuzați de aceste lucruri și continuați cu jignirile fără a înceta, astfel provocând celuilalt jucător disconfort, veți fi sancționați pentru comportamentul de care dați dovadă.

J3lacky
Admin

Mesaje : 21
Data de înscriere : 30/12/2015
Varsta : 16
Localizare : Craiova

Vezi profilul utilizatorului http://gold-zonerpg.hitforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum